Μενού
0 0 Προιόντα στο καλάθι σας

Aprilia RSV4 under License

249,00 €

Νέο

H Aprilia RSV4 είναι η Αυθεντική Aprilia RSV4 με σήματα Γνησιότητας σε όλη τη μηχανή & κατασκευάζεται στην Ισπανία!!!

H Aprilia RSV4 παράγεται κατόπιν έγκρισης της Aprilia & είναι ιδανική για παιδιά ηλικίας από 3 έως 8 ετών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γευτούν από μικρά τη χαρά της οδήγησης.

H Aprilia RSV4 έχει το γκάζι στο χέρι & αποτελείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12 Volt που έχει διάρκεια 1 έως 2 ώρες ανάλογα με το βάρος του παιδιού και τον τρόπο χρήσης του & κινείται με ταχύτητα 5-7 χιλιόμετρα την ώρα.

H Aprilia RSV4 είναι πολύ εύκολη στη συναρμολόγησή της και συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης

Φορτιστής : 100-240 Volt
Μπαταρία : 12 Volt,7 AH
Κινητήρας : 1x45 Watt
Ταχύτητα : 5-7Km/hr
Διάμετρος Τροχού : 30cm
Φώτα εμπρός : LED
Φώτα πίσω : LED
Χειριστήρια στο Τιμόνι : Κόρνα,Ήχοι
Χρώμα : Μαύρο-Λευκό-Γκρι
Κάθισμα : 1-Δερμάτινο
Ηλικία : 3-8ετών
Μέγιστο Βάρος : 30 κιλά
Μικτό/Καθαρό Βάρος : 10/9 κιλά
Packing : 108x45x65cm
Διάσταση : 111x54x62cm
Εγγύηση : 1 Xρόνο
Τροχοί : Με Λάστιχο
Το www.cars4kids.gr καλύπτει με εγγύηση ΟΛΑ τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει ως εξής: 1)2 μήνες από την ημέρα αγοράς εγγύηση ομαλής λειτουργείας σε μπαταρία,φορτιστή,τηλεχειριστήριο. 2)1 χρόνο από την ημέρα αγοράς καλύπονται:η πλακέτα κίνησης,το μοτέρ κίνησης,οι 4 τροχοί.ο λεβιές ταχυτήτων,διακόπτες επιλογής Slow/Fast,διακόπτες ΟΝ/OFF & διάφοροι διακόπτες ανάλογα το μοντέλο. 3)ΔΩΡΕΑΝ εργασία σε οποιαδήποτε επισκευή από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 4)ΔΩΡΕΑΝ συναρμολόγηση σε όλα τα οχήματα Το www.cars4kids.gr καλύπτει ΟΛΟΥΣ του πελάτες του και μετά τη λήξη της εγγύησης: 1)Με γνήσια ανταλλακτικά για το κάθε μοντέλο όπως:πλακέτα κίνησης,μοτέρ κίνησης,τροχούς,μπαταρίες.διακόπτες,λεβιέ ταχυτήτων,καθρέφτες,ηχοσύστημα ΟΛΑ με πολύ χαμηλό κόστος 2)ΔΩΡΕΑΝ εργασία στην έδρα του Cars4kids σε οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 3)Aμεση εξυπηρέτηση service κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης 4)Δυνατότητα εξυπηρέτησης Οnline μέσω Viber,Skype,Messenger
Message Us