Μενού
0 0 Προιόντα στο καλάθι σας

Mercedes-Benz G63 AMG 3 in 1 under License

149,00 €

Νέο

Το Mercedes-Benz G63 AMG είναι το Αυθεντικό Mercedes-Benz με σήματα Γνησιότητας σε όλο το αυτοκίνητο & έχει 6 τροχούς,3 χρήσεις & δυνατότητα οδήγησης και από ενήλικα!!!

To Mercedes-Benz G63 AMG παράγεται κατόπιν έγκρισης της Mercedes-Benz & είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας από 2 έως 6 ετών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γευτούν από μικρά τη χαρά της οδήγησης.

To Mercedes-Benz G63 AMG έχει 3 επιλογές χρήσης:1)αρχικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καρότσι 2)ως ποδοκίνητο foot to floor 3)ως ηλεκτρικό όχημα με τη χρήση του πεντάλ γκαζιόυ

To Mercedes-Benz G63 AMG διαθέτει πίσω κάθισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ενήλικα με αντοχή βάρους 90 κιλά.

Το Mercedes-Benz G63 AMG για να κινηθεί παίρνει μπρός πατώντας το κουμπί εκκίνησης & ακούγεται ένας μοναδικός ρεαλιστικός ήχος έναρξης αυτοκινήτου.Διαθέτει υποδοχή για Μicro SD & USB.

Αποτελείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6 Volt που έχουν διάρκεια 1 έως 1,5 ώρα ανάλογα με το βάρος του παιδιού και τον τρόπο χρήσης του.

Το αυτοκίνητο κινείται με κομπί επιλογής είτε προς τα εμπρός είτε για όπισθεν,με ταχύτητα έως 3 χιλιόμετρα την ώρα & διαθέτει πεντάλ γκαζιού για το παιδί είτε για οδήγηση από ενήλικα.

Το Mercedes-Benz G63 AMG είναι πολύ εύκολo στη συναρμολόγησή τoυ και συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης.

Φορτιστής : 100-240 Volt
Μπαταρία : 6 Volt,4.5 AH
Κινητήρας : 1x35 Watt
Ταχύτητα : 3 Km/hr
Διάμετρος Τροχού : 20cm
Συσκευή στο Ταμπλό : Ψηφιακή Ενδειξη Μπαταρίας
MP3 : Υποδοχή
Φώτα εμπρός : LED
Φώτα πίσω : LED
Χειριστήρια στο Τιμόνι : Κόρνα,Ήχοι
Ταμπλό : Με φώτα LED στο καντράν
Κάθισμα : 1-Μονοθέσιο
Ηλικία : 2-6 ετών
Μέγιστο Βάρος : 100 κιλά
Μικτό/Καθαρό Βάρος : 10,4/9,4 κιλά
Packing : 80x33x31cm
Διάσταση : 77x28x55cm
Εγγύηση : 1 Xρόνο
Το www.cars4kids.gr καλύπτει με εγγύηση ΟΛΑ τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει ως εξής: 1)2 μήνες από την ημέρα αγοράς εγγύηση ομαλής λειτουργείας σε μπαταρία,φορτιστή,τηλεχειριστήριο. 2)1 χρόνο από την ημέρα αγοράς καλύπονται:η πλακέτα κίνησης,το μοτέρ κίνησης,οι 4 τροχοί.ο λεβιές ταχυτήτων,διακόπτες επιλογής Slow/Fast,διακόπτες ΟΝ/OFF & διάφοροι διακόπτες ανάλογα το μοντέλο. 3)ΔΩΡΕΑΝ εργασία σε οποιαδήποτε επισκευή από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 4)ΔΩΡΕΑΝ συναρμολόγηση σε όλα τα οχήματα Το www.cars4kids.gr καλύπτει ΟΛΟΥΣ του πελάτες του και μετά τη λήξη της εγγύησης: 1)Με γνήσια ανταλλακτικά για το κάθε μοντέλο όπως:πλακέτα κίνησης,μοτέρ κίνησης,τροχούς,μπαταρίες.διακόπτες,λεβιέ ταχυτήτων,καθρέφτες,ηχοσύστημα ΟΛΑ με πολύ χαμηλό κόστος 2)ΔΩΡΕΑΝ εργασία στην έδρα του Cars4kids σε οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 3)Aμεση εξυπηρέτηση service κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης 4)Δυνατότητα εξυπηρέτησης Οnline μέσω Viber,Skype,Messenger
Message Us